O nas 1
Brezskrbno na sejem - po vsem svetu!

Od ideje do izvedbe!

Z vami že več kot pol stoletja...
O nas 3
Brezskrbno na sejem - po vsem svetu!

Od ideje do izvedbe!

Z vami že več kot pol stoletja...
O nas 2
Brezskrbno na sejem - po vsem svetu!

Od ideje do izvedbe!

Z vami že več kot pol stoletja...
 
 
 
 
 

Zgodovina

Temelj podjetja sega v leto 1961. Na samem začetku je bila dejavnost podjetja urejanje manjših razstavnih prostorov in aranžiranje.

 
 
 

Danes

Danes podjetje s 50 letno tradicijo in izkušnjami nudi kompleten inženiring pri organizaciji in izvedbi dogodkov, razstavnih prostorov in prireditev v Sloveniji in tujini. Sedež podjetja je v Ljubljani in zaposluje 22 ljudi. V visoki sezoni pogodbeno sodelujemo s profesionalnimi ekipami, ter tako organiziramo tudi do 50 kooperantov. Izvajamo lahko prireditve, razstave in konference z lastno opremo iz sistemov OCTANORM, NEWLINE, MAXIMA in MAXIMA LIGHT.

 
 
 

Vizija

Velikost in sama tradicija nista dovolj, temveč zadovoljstvo naših kupcev. Mreža strokovnega znanja, prilagodljivost, iznajdljivost in natančnost so značilnosti našega podjetja, kot dobrega poslovnega partnerja. Modularna ali individualna gradnja; z našo lastno zalogo in ekipo, ki jo sestavljajo oblikovalci, arhitekti, mizarji, električarji, monterji ter ostali, smo sposobni izvajati prireditve na površini do 5000 kvadratnih metrov. Našim strankam lahko nudimo brezmejno sodelovanje in kakovost na vsakem razstavnem prostoru doma in po svetu.
Namen naših rešitev je, da lahko kvalitetno ustvarimo optimalno okolje za predstavitev vaših izdelkov, storitev in novih idej. Dovolite, da naša izvirnost in domiselnost pripomore k boljši prepoznavnosti vašega podjetja.

 
 
 

Lokacija

Stil Inženiring d.o.o.

Litijska cesta 188
1261 Ljubljana - Dobrunje


Prikaži večji zemljevid

 

 
 
 
 
 
 

Naslov

Stil inženiring d.o.o.,
Litijska cesta 188, 1261 Ljubljana, Slovenija

 
 
 

tel./fax

00386 1 548 43 30
00386 1 548 43 49

 
 
 

Email

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.